Donderdag 20 juni.
Door: Marianne.
Blijf op de hoogte en volg M.L
20 Juni 2019 | Griekenland, Igoumenitsa
We gaan heerlijk ff zwemmen, we zitten tenslotte pal aan het strand.
Carla en Petra gaan de laatste dingen regelen bij de boot.
Wanneer ze terugkomen, blijkt er aan boord geen elektrisch te zijn voor onze caravans. We hebben wél allemaal een koelkast met spul erin! De overtocht duurt minstens 25 uur! Ik ben verbijsterd, dit is echt de druppel!! Maar ja, we ontdooien alles wat erin zit, en eten ’s avonds met elkaar alles op.
Ko en Arian gaan naar de dokter. Ko heeft een zere rug. Hij komt terug met heerlijke pillen, die bij ons nog niet geregistreerd zijn!
Na het avondeten gaan Carla en Petra ons inchecken zodat we morgen niet zo vroeg hoeven te arriveren in de haven. De boot vertrekt 6.30.
Wanneer ze terugkomen blijkt dat de boot een uur vertraging heeft. Hij is al uit Venetië vertrokken dus dat kan de maatschappij al zeggen. Dan kunnen we dus een uur langer slapen!
We spreken af dat we morgen om 5.15 gaan rijden. Het is ongeveer een kwartiertje naar de haven. De meesten staan zó dat ze hun auto al kunnen aankoppelen, of zo goed als.