Dinsdag 30 april. Naar Camping Putterersee.
Door: Marianne.
Blijf op de hoogte en volg M.L
30 April 2019 | Oostenrijk, Aigen
Maar nu trekken we weer verder. Rustig aan, niet te vroeg in de buurt van München vanwege de spits.
We rijden tegen 10 uur weg, met miezer. Later wordt het zowaar even droog. Het is 6°.
Voorbij München zien we aan de andere kant van de A99 een enórme file van langzaam rijdende vrachtwagens. Wat zitten er toch veel op de weg…
Wanneer we een stop maken levert Freek onze verzamelde toiletbonnetjes in ( ook nog van vorig jaar!) en eten we zo’n echt Duitse grote knakworst met mosterd. Jammie. De braadworsten heb ik niet gezien, misschien op de terugweg haha. Het is 11.30 uur en nog steeds 6°.
Eenmaal in Oostenrijk gaat het plenzen, en het stopt niet meer. De laagste temperatuur onderweg is 2°! We zien de sneeuw op de bergen, toch altijd weer bijzonder om in het echie te zien.. We missen een afslag naar de camping, en rijden dan 15 km. verder om daar de afslag te nemen die de Garmin adviseert. Achteraf een betere route, denken we.
Maar ja, dat is achteraf. Eerst natuurlijk de smoor in, dat we nu 15 km. moeten rijden om van de weg af te kunnen en waar komen we dan terecht?
Om 15.30 arriveren we op camping Putterer See, waar we zaterdag de officiële aankomst hebben van onze medereizigers.
Er is niemand aanwezig, er staan een paar verlaten caravans.
Tegelijk met ons komt een camperaar aan. Op de deur van het kantoor hangt een telefoonnr. dat hij gaat bellen.
De baas zal er om 19.30 zijn, zoek maar een plek, niet te dicht bij het meer want daar is het erg drassig.
We zien een fijne, royale plek, niet onder een boom, pas op!
Met de regenjacks aan wordt alles bedrijfsklaar gemaakt. Naast ons komt een camper, yes, 2 meereizigers, Jannie en Woud.
Freek maakt kennis met ze, maar ik ben binnen en het giet maar door dus dat komt nog wel. Gauw de kachel weer aan...
’s Avonds wordt het af en toe even droog.
Freek kijkt Tottenham –Ajax. Yes, de tv deed het meteen!
Morgen alle winkels dicht, 1 mei. Ff niet aan gedacht. Dus krentenbollen en dineren uit de voorraad of…
30 April 2019 - 18:42
Kok En Lizette :
De televisie die het in één keer doet, ongelooflijk! Die vakantie kan nu al niet meer stuk..... -
30 April 2019 - 20:33
Hilda:
Leuk Marianne mee te kunnen genieten van jullie berichtjes !
En denk maar zo... het kan alleen maar beter worden met het weer -
01 Mei 2019 - 04:35
Thea:
Veel plezier. -
01 Mei 2019 - 04:58
Barbara:
Fijne vakantie -
02 Mei 2019 - 03:22
Heleen:
Leuk om je verslagen weer te volgen Marianne, fijne vakantie!