Woensdag 15 mei.
Door: Marianne.
Blijf op de hoogte en volg M.L
15 Mei 2019 | Turkije, Edirne
Ik ga de stoute schoenen aantrekken en toch proberen te douchen. Maar dan warm. Helaas, dat lukt niet. Uit de ene douchekop spuit het water alleen uit de zijkant, bij de andere ontbreekt een stuk stang naar de kraan, en uit de goeie komt inderdaad alleen koud water. Dan maar rommelen in de caravan.
Na het ontbijt voel ik me niet lekker. Misselijk en diarree.
Ik dweil de hele dag op de bank, terwijl de groep op de fiets Edirne gaat bekijken.
In de middag komen Henk en Jan aan op de camping. Gerard heeft dinsdag een infuus gehad in het ziekenhuis maar er was geen bed voor hem. Dus is hij met Marijke mee naar haar hotel gegaan om vandaag dan toch een bed in het ziekenhuis te krijgen. Dat hoorde Henk van de taxichauffeur want veel communiceren doen Gerard en Marijke niet!
De ANWB heeft afgedaan bij Henk, ze hebben helemaal nix geregeld.
Wanneer de groep terugkomt zijn ze lyrisch over de stad. Prachtige moskee etc. Gezellige straatjes, koffie met gebak voor bijna nix…
Aan het eind van de middag maken we een kring, iedereen neemt z’n drankje en een knabbel mee. Henk vraagt wie er morgen nog niet weg willen. Dat zijn 3 stellen, waaronder Andries. En dan zegt de rest nix meer. Dus blijven we nog een nacht en gaan vrijdag weg.
We eten wat rijst met groente en ik doe het rustig aan. Beetje vatedoek, maar verder okee.