24 april.
Door: Marianne.
Blijf op de hoogte en volg M.L
24 April 2014 | Oostenrijk, Pettenbach
Het is weer prachtig weer als we wegrijden richting Oostenrijk. De rit verloopt voorspoedig, bij een tankstation kopen we een vignet en om 14 uur rijden we camping Almtal in Pettenbach op.
Jammer, de bazin van vorig jaar is met pensioen. Freek noemde haar “je vriendin”. Het was een aparte tante, maar ik mocht haar graag.
We kunnen zelf een plekje uitzoeken en we strijken neer op het veld waar we vorig jaar ook stonden. Lekker in de hoek achteraan, en er komt niemand bij. We zetten thee en zitten in de zon tot een uur of vijf, dan is de zon weg en wordt het te fris om buiten te zitten. Eerst maar het internet uitproberen, want toen ik gisteren mijn dagboek wilde verzenden was het internet “op”. Dat hadden we elk een uur gratis gekregen en wij dachten dat dat elke dag was, maar niet dus..
Op het veld in het begin van de camping staat een groep grote, Duitse caravans. Het lijken mij zigeuners. Een heel troepie bij elkaar.
Straks gaan we lekker naar het restaurant, smikkelen.
24 April 2014 - 18:40
Freek123:
Heb je alles op slot gedaan voor je gaat eten......... -
26 April 2014 - 10:46
Wieneke: