Donderdag 12 juni.
Door: Marianne.
Blijf op de hoogte en volg M.L
12 Juni 2014 | Oostenrijk, Millstättersee
We lopen naar het eind van het meer (een kwartiertje) waar de boottocht begint en varen dan in 40 minuten naar Millstatt. Daar een uur pauze en weer terug.
Wanneer de boot arriveert zit ie bovenop al vol met mensen die ergens anders opgestapt zijn. Wij blijven dus beneden zitten, lekker koel met de open ramen maar je ziet natuurlijk veel minder.
Toch wel leuk want je ziet nu hoe alles er van het water uitziet. We komen langs de camping en zien kasten van villa’s. De meesten zijn pensions ed.
In Millstatt gaan we iets eten want het is 12.30 uur. We zien alleen een restaurant en vragen of het een beetje vlug kan. Dat kan, en we eten een schnitzel met patat. We zitten heerlijk koel boven het water en zien dan de boot weer aankomen. Afrekenen en terug. En het bovendek zit weer vol dus zitten we weer beneden.
Wanneer we geland zijn wordt de lucht steeds zwarter en onweert het wat. We lopen door en zijn nog maar net bij de caravan als een enorme bui losbarst.
Ik maak een foto en een filmpje.
Na een poosje houdt het weer op, af en toe spettert het nog wat na en het is in elk geval flink afgekoeld. Dus zitten we ’s avonds binnen.