Dinsdag 26 april.
Door: Marianne.
Blijf op de hoogte en volg M.L
26 April 2016 | Kroatië, Sveti Filip i Jakov
We ontbijten in de zon, en kunnen ons geluk niet op! De wind is nog fris, maar we kunnen in een shirtje zitten.
Freek haalt broodjes bij de bakker, terwijl ik de afwas van gisteren nog ff doe.
We gaan naar de Lidl. Allerlei groenten, en ze zien er heerlijk fris uit.
Ook hier geen blikjes cola. Freeks vakantie drankje.
’s Middags lopen we voor de broodnodige beweging naar Biograd. Ruim 3 kwartier. Over een smal pad, hoog langs de zee. Gekko’s / salamanders schieten af en toe weg, de brem ruikt heerlijk en aan de vijgenbomen hangen al kleine vruchten.
We belanden weer op de boulevard en o, kijk, daar is ons koffietentje met dat lekkere gebak! Eigenlijk hebben we wel iets verdiend, en we moeten ook nog helemaal terug dus…
We zitten een poosje heerlijk in het zonnetje en gaan dan weer terug. Meewind, het is harder gaan waaien en het wordt koeler. Het is tegen 17 uur als we weer op de camping zijn.
Op het nieuws zien we dat Nederland in het Noorden wit is. Ongelooflijk, wat een maf weer.
Morgen is het Koningsdag, en er worden dingen afgelast vanwege het slechte weer!
Lizette en Kok zijn met de jongens in Barcelona en hebben gelukkig goed weer. Ze zien veel en lopen heel wat af, lees ik op de appjes.
Karin heeft een andere auto gekocht. Heerlijk, wifi en what’s app!
Nu is het 21 uur en Freek kijkt voetbal!
26 April 2016 - 21:34
Thea:
Nu gelukkig beter weer dan. Ja hier geen mooi weer. -
26 April 2016 - 22:41
Diane Reedijk:
Hoi vakantiegangers, even een berichtje uit het winterse Nederland . Marianne ze zijn druk bezig, nu 'op' de rotonde om 'jouw' verkeersbord te verzetten. Vandaag stonden er drie vrachtwagens met mega hoge palen 'op' de rotonde ,om een nieuwe wegwijzer neer te zetten. Ze laten er dus geen gras over groeien. Misschien is het lelijke bord al lang weg als jullie thuiskomen, gelukkig maar! Nou geniet van het mooie weer, ik kijk er ook erg naar uit, maar moet nog wachten tot zondag, dan zit ik ook lekker onder een strak blauwe lucht. Robin was het weer hier al zat, en heeft vanmorgen plotseling het vliegtuig naar Alicante genomen, slim ventje! Veel plezier nog en voorzichtig he! Groetjes Diane