Zondag 5 april. 1e Paasdag
Door: Marianne.
Blijf op de hoogte en volg M.L
05 April 2015 | Spanje, Hoyos del Espino
De route is gemakkelijk, de helft grote weg en daarna kleinere, maar goede wegen.
Het is bizar dat je na een uur rijden al in een heel ander landschap zit. We zien de sneeuw op de bergen. We rijden langs het kantoor van het Nationale Park (vlakbij de camping) en halen daar een routekaartje. Alleen in het Spaans.
Om 13 uur rijden we Camping El Gredos op.
De eigenaar spreekt vrijwel alleen Spaans, dus is mijn beetje kennis weer leuk. We krijgen een privé tel.nr want als we alleen op de camping staan en er is iets, kunnen we bellen.
In het restaurantje spreekt de serveerster Engels, wel zo gemakkelijk met alleen een Spaanse kaart.
We eten forel met een soort omelet en sla.
Er staan behoorlijk wat vaste-plaatsen-caravans, maar die staan ons niet in de weg. Er zijn een paar veldjes, en de meeste van de losse campinggasten zijn al weg. Er zijn mensen aan het pakken en ’s avonds zijn er nog een paar caravans bewoond.
We staan in ons eentje op een veld en hebben de ruimte.
We zitten tot 19 uur buiten maar dan wordt het echt te koud en binnen zetten we het kacheltje aan.
Geen wifi, dus veel lezen ipv spelletjes op telefoon en internet!