Woensdag 8 januari
Door: Marianne.
Blijf op de hoogte en volg M.L
08 Januari 2014 | Spanje, Coín
Het internet ligt er nog stééds uit dus Freek loopt de steile klim naar boven, naar het huis van Herman. Die heeft niet gereageerd op mijn sms van gisteren over het internet, dus nu maar een bezoekje. Hij zal langskomen. Intussen draai ik de was van handdoeken en laken.
Ik bel de autoverhuur en ze moeten even overleggen, dus bellen ze terug. En inderdaad, binnen 5 minuten worden we gebeld en spreken we af dat morgen rond 12 uur de auto wordt omgeruild. Omdat we geen behoorlijk adres hebben geven we het parkeerterrein bij de Mercadonna op als ontmoetingsplek.
’s Middags maken we een tochtje naar Mijas. Door de bergen (uiteraard) met mooie uitzichten en uiteindelijk zien we de zee vanaf de hoogte in de bergen. Mijas moet een oud dorp zijn maar het is ontzéttend toeristisch. Niet druk maar we belanden meteen al in een straat met allemaal toeristische winkeltjes. Ik zie wel een leuke schort (en ik heb er echt 1 nodig) maar we lopen eerst maar es verder om te kijken of we het échte Mijas kunnen vinden. Dat lukt niet echt en we belanden in een smal straatje waar we een cola drinken. Dan lopen we terug naar de parkeergarage en laten de schort voor wat het is. We zien er vast nog wel 1 deze maand!