Rustdag.
Door: Marianne.
Blijf op de hoogte en volg M.L
09 Juni 2012 | Noorwegen, Bergen
Vanavond is het voetballen: Nederland tegen Denemarken. Er is een tv ruimte op de camping, dus daar zal Freek gaan kijken, mits het uitgezonden wordt op de Noorse tv!
Maar we zien bij de ANWB groep veel schotels staan, dus vraag ik aan onze buurman (Toon) of hij ontvangst heeft. Ja hoor, prima beeld. Van het één komt het ander en hij komt ons helpen met onze schotel. Het lukt hem niet en hij roept er iemand anders bij. Na een hele tijd pielen en draaien hebben wij dan tóch beeld op onze tv. ‘s Avonds kijkt Freek in de caravan naar de wedstrijd. We vinden het nog steeds een mirakel dat het gelukt is.
11 Juni 2012 - 06:47
Freek:
Ik weet niet over welk mirakel je het hebt dat het gelukt is met het NL-efltal.........het was een mirakel dat er geeneens 1 (!) in ging die avond.......... -
11 Juni 2012 - 16:32
Jan & Cobi:
bedankt voor de de infomatie, en met die antenne is het als het Ned.Elftal pielen en draaien voor niets,
groetjes en we kijken uit naar het volgend verslag. (ik heb geen idee of jullie dit lezen dus als je alleen even ja jan schrijft weet ik genoeg)