Weer thuis.
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg M.L
12 September 2009 | Nederland, Maasdam
We zijn vanmiddag om 3 uur thuisgekomen na een zeer voorspoedige reis. Gistermiddag waren we rond 3 uur op camping de Sorel in Orvillers. Harde wind, maar zon. De caravan in de schaduw (nog steeds) en wij ergens in de zon gaan zitten met een boek en een puzzeltje. 's Avonds een menuutje gegeten in een wegrestaurant vlak in de buurt. Dat haden we vorig jaar ook gedaan en dat was goed bevallen. Toen zat het er stampvol chauffeurs, en omdat het vrijdag was dachten we:"Weet je wat, we gaan wat vroeger", dus waren we er om kwart over 6. Heel rustig, en dat was nog zo toen we weggingen! Strange.
Vanmiddag hebben we ons weer te pletter gezocht in België. Je moet een keer de rijksweg af naar Gent (een heel klein bordje langs de weg) en vervolgens Gent aanhouden. Maar op de één of andere manier missen we zo'n bordje op een bepaald moment en belanden ergens waar we niet willen zijn. Ook de Garmin (Tomtom voor Lieneke) raakte in de war. Maar dat was misschien omdat we niet deden wat die aangaf! Want Freek dacht dat hij anders moest. En híj leest kaart...O.k. na een uur zaten we dan toch weer op de goede weg, dus volgend jaar maar iets anders verzinnen want dit is al de 3e keer!!
Maar we zijn weer heerlijk thuis, de 1e was is alweer bijna droog, de 2e hangt aan de lijn op zolder.
Lieve mensen, allemaal hartelijk bedankt voor jullie reacties. Ze worden voor de eeuwigheid bewaard, want we voegen alle vakantiefoto's aan dit verslag toe en dan laten we er een album van maken.
12 September 2009 - 20:39
Lieneke:
Hoi, welkom thuis in ons mooie Maasdam!!!
en tot morgen in de kerk.
groetjes Lieneke(en Wout hoort daar ook bij hoor)