Lekker weer.
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg M.L
05 September 2009 | Frankrijk, Parijs
Het fort gisteren was alleen een verdedigingsbouwsel zoals Bourtange in Groningen. Grote brede muren waar je op kon lopen en ertussen wat bebouwing. Daar waren we snel klaar. Vandaag hielden we een campingdag. Lekker in de zon, boek erbij..prima.
Vanmiddag wat boodschappen voor het week-end, en daarna een zwemmetje gedaan. Om 5 uur gingen we met Sander en een groepje mensen naar een wijnproeverij. Het was een domaine waar men Cognac en Pineau maakt. Pineau (nee, geen pinot) is een drankje uit deze streek en wordt als apperatief gedronken. Het is heel zoet, maar niet zo sterk als likeur. Er is wit en rood. En als iemand het wil proeven...uiteraard hebben we van elk 2 flessen meegenomen. Terwijl we verzamelden op de camping zag ik een bekende. Ja hoor, 't is weer zover. Cora, waar ik in de Daniël mee gewerkt heb en later nog in het Dijkzigt! Morgenmiddag gaan we op het terras bijkletsen. Dit is zo wel een bijzondere camping aan het worden.
05 September 2009 - 18:49
Lizette:
En, zijn zij ook in Rosario geweest?? -
06 September 2009 - 19:33
Lieneke:
Oke,ik dacht ineens ik zal dat doorgeven en dan kijk je zelf wat je doet.
heerlijk dat jullie zulk mooi weer hebben, wij ook trouwens.
gr Lieneke