Maandag 16 mei.
Door: Marianne.
Blijf op de hoogte en volg M.L
16 Mei 2022 | Frankrijk, Marseillan
We zijn vroeg wakker en gaan aan de slag. We gaan nog tanken en de auto wassen, die er niet uitziet na 14 dagen onder de bomen gestaan te hebben!
We zeggen Sandra en Gérard gedag. En om 10.45 uur rijden we.
Het is een prettige route, wel warm met bijna steeds de zon op de voorruit.
265 km. Om 16.30 uur komen we aan op camping Beauregarde in Marseillan plage.
Op het parkeerterrein staan 3 campers dus dan rijden we maar door, de camping op. Maar nergens kunnen we uit de weg staan, en uiteindelijk belanden we op een doodlopend stuk. Getsie, dat wordt straks afkoppelen. We lopen naar het kantoor om ons te melden. Plek 83 hebben we gereserveerd, we zijn er notabene langs gereden! Nou ja, nu maar aan het werk in de bloedhitte.
We koppelen af, zetten de mover erop en hebben veel bekijks van de camperaars die er omheen staan met hun grote bakken. Gelukkig is er een lege plek waar we de caravan op kunnen draaien.
De auto er weer voor en hup, naar 83. Een mooie ruime plek maar in de volle zon.
Als we mooi waterpas staan, met de e-trailer app is dat een makkie, en ook dankzij de vlakke ondergrond, draait Freek de pootjes uit en gaan we theedrinken.
En dan vragen we ons af of de plek naast ons nog vrij is, want daar is schaduw. Onze plek is eigenlijk gekkenwerk.
Helaas, niet meer vrij, maar plek 8 nog wel. We gaan kijken. Ja, kleine (heel kleine) plek maar schaduw.
Dus: thee opdrinken, alles een beetje vast zetten binnen, de mover erop en aan de auto hangen.
Heerlijk in de schaduw alles opbouwen...pfffft. Klaar.
Helaas vergeet ik te controleren of de stroom het ook echt doet. Dus als ik later de grote koelbox opendoe is ie 21°! Chips, dan naar de paal van de lege buurplek. En die doet het gelukkig.
We zitten hier wel hutje mutje, maar we zitten op een hoekje. Veel Nederlanders en Duitsers, maar ook Fransen.
‘s Avonds koelt het een beetje af, en is het heel rustig. Als we naar bed gaan is alles drijfnat van de zeelucht.
17 Mei 2022 - 19:21
Toos Israel :
GELUKKIG Toch een goede plaats gevonden. Die zg reisdagen lijken mij echt stressvol dat heb ik al als we naar 1 plasts gaan.
Geniet van Zon Zee en eventueel Strand