Zaterdag 22 januari.
Door: Marianne.
Blijf op de hoogte en volg M.L
22 Januari 2022 | Spanje, Calpe
Langzamerhand wordt het gelukkig lichter en ook wat meer blauw in de lucht. We pakken om 10 uur de fiets en gaan naar de churrreria. Churros eten, zie foto. Is echt Spaans dus moest een keer.
Het is hartstikke koud, wind en nauwelijks zon. Winterjack en sjaal, helm uiteraard. Alleen geen wanten hihi.
Het is een klein tentje, met een terras en 3 tafeltjes binnen. Nou, vandaag geen terrasje voor mij.
We nemen een koffie en churros. Je strooit de fijne suiker eroverheen en knabbelt ze op. lekker en vet.
Nu weer terug naar huis klimmen. Met tegenwind. Het is duidelijk zaterdag, hartstikke druk met auto's in de stad.
Thuis is er geen zon meer te bekennen, dus we blijven binnen. Het is 13° op het terras, 12° kouder dan gisteren!
Ik krijg een app van restaurant Chez Heeren Jansen in Dordrecht. Ze zoeken personeel dus ik zet het maar in dit blog. Ook voor stage vanuit je opleiding. Solliciteren: T.a.v. Andreas Hanika. Info@ chezheerenjansen.nl 0641544074.
Wie weet helpt het...net als ons wandmeubel...
24 Januari 2022 - 17:06
Freek & Family:
Maak je niet druk over je wandmeubel als je moet genieten. Staat er "gratis" bij de advertentie?
Dan is ie vaak zo weg.
En anders naar de stort.....het zij zo.
En geniet maar van de temperatuur, hier overdag 2-5 graden.....brrrrr