Donderdag 13 januari.
Door: Marianne.
Blijf op de hoogte en volg M.L
13 Januari 2022 | Spanje, Calpe
Na de koffie rijden we naar Altea. Bergie op en af en bochten. We willen hier eten bij het strand of zo.
Het is koud, dus winterjack en sjaal zijn niet overbodig. Koude wind. Vóór we het weten hebben we Altea weer verlaten. We zagen een ongezellige hoofdstraat met wat winkels en restaurants. Keren en ergens parkeren.
We lopen wat doelloos en vragen de weg. Naar het strand is 3 km maar moeilijk te vinden, en dít is het centrum.
We besluiten in Calpe te gaan eten bij Canada, ons 1e restaurantje. O, die zijn met vakantie tot 1 februari. Die zien we dus niet meer. We eten bij Lonja, een menu.
Lekker, en in de zon en redelijk uit de wind, kan het zonder jas. het wordt 14°.
Nu op naar de Lidl. Die hadden we al gespot.
Alles gaat naar wens en thuis kunnen we nog een poosje buiten zitten. Karin en Gerard schuiven aan met hun eigen thee. We vinden hier allemaal nix te beleven.
Freek en Jeanne gaan langer blijven, ze hebben het naar hun zin in ons huis en Maasdam.
14 Januari 2022 - 11:12
Freek & Family:
Dus geen overwinter locatie zo te lezen....jammer, dat wordt dus verder rijden om wat te beleven.