Moederdag 8 mei.
Door: Marianne.
Blijf op de hoogte en volg M.L
08 Mei 2016 | Kroatië, Njivice
De wasmachine wordt gestart, een enorme trommel dus ook de nieuwe handdoeken er maar bij.
Oranje dus…en jawel, alle witte was is geel! Thuis maar in de Echfa wit.
Ik krijg what’s appjes van Freek en Lizette voor moederdag, lief.
Freek spant een lange waslijn, voor lakens, dekbedhoezen en onderbroeken.
De handdoeken kunnen mooi aan het rekje.
We gaan koffiedrinken op de boulevard, niet bij de strudeltent.
Langs het strand is er al van alles te zien, het is 11 uur en mensen genieten van de zon.
We doen lekker 2 bakken koffie en zitten te genieten van het uitzicht en het zonnetje.
Dan weer terug naar de camping. Hoera, de was is droog. Opruimen en de waslijn weg.
Nu lezen en internetten.
Tussen 12 en 13 uur horen we het weer rommelen in de verte.
Tegen 14 uur weer nette kleren aan (ik) en dan weer naar de boulevard. Freek trakteert voor moederdag. We nemen weer een visschotel voor 2 personen, lekker maar volgende keer toch maar iets per persoon en dan frietjes erbij.
De ober, die een paar steekwoorden Nederlands kent, ziet mijn foto-toestel en maakt een paar plaatjes van ons.
Terug op de camping zitten we in de zon. Die is rond 17 uur vertrokken en dan is het niet meer echt lekker. Komt later nog wel iets terug maar dan zit ik al binnen dit verslag te tikken.
08 Mei 2016 - 18:41
Corrie Bats. :
Ziet er allemaal gezellig uit, leuke foto's.
Geniet van het mooie weer. Gezellige moederdag. Groetjes Corrie. -
09 Mei 2016 - 22:35
Diane:
Hoi, wat een leuk shirt heb je aan haha. Voor ons is dit het een na laatste dagje, morgen avond naar huis. Vanuit een zonnig Spanje hebben we het heerlijk gehad. Alleen donderdag geen zon en verder alle dagen wel. Beetje vreemd, want op de Nederlandse tv gaven ze slecht weer op in Spanje , maar dat viel dus reuze mee, gelukkig. We gaan in ieder geval poep bruin naar Nederland. Nou luitjes nog een fijn vervolg en veel plezier !
Groetjes Diane