Wat een noncamping!
Door: Marianne
Blijf op de hoogte en volg M.L
04 Juni 2009 | Estland, Tallinn
Vandaag rijden we 250 km. naar het zuiden. Onderweg regent het en als we bij de camping komen weten we niet precies waar we heen moeten. Er zijn er meer en iemand gaat in de stromende regen op onderzoek uit. Het blijkt dat we nog een stukje door moeten rijden. Daar is een hotel-restaurant met een stuk gras wat "camping" heet. We hebben lang niet genoeg stroom en iedereen steekt bij iedereen de stekker erin. Dus...geen apparatuur gebruiken want dan vliegt alles eruit. Het is weer koffiezetten met de ketel, wat ook best gaat. De douches zitten naast het hotel (?) een stukje lopen van de camping. Dat doen we dus mooi niet met zulk hondenweer. We gaan 's avonds in het hotel eten en dat is heel lekker en ook gezellig, want Ko en Nel schuiven aan. Het gebouw ligt pal aan zee, maar omdat het zo koud en nat is, genieten we alleen binnen van het uitzicht, en de zee gaat behoorlijk te keer. Morgen gaan we hier gelukkig weer weg.